Twoo është mënyra më argëtuese për të njohur njerëz rreth jush.

Miliona njerëz

Me më shumë se 13 milion përdorues aktivë në muaj*, Twoo është faqja më e madhe për të njohur njerëz të rinj. Twoo është në 200 vende dhe 38 gjuhë.

Njerëz të vërtetë, vërtet aktivë

Çdo ditë, më shumë se një milion lidhje të reja bëhen mes njerëzish të vërtetë në Twoo. Nëse ju pëlqejnë bisedat, kërkimi, ndarja e fotove ose të njohësh njerëz kollaj, Twoo është plot me njerëz argëtues!

Në kohë reale, kudo!

Mos humb as edhe një çast me aplikacionet Twoo për iPhone, Android dhe Windows Phone. Shiko faqen tonë për celular, ose instalo aplikacionet tona shtesë për programet e internetit dhe desktop, që të përditësohesh në çast me gjithë veprimtarinë tënde në profil.


*comScore, Shkurt 2016
comScore
info-sq@twoo.com
Massive Media Match NV
Emile Braunplein 18
9000 Ghent
Belgium


E kam parë në: