Najczęstsze pytania
  • Najczęstsze pytania
  • Ogólne
  • Rejestracja i Logowanie
  • Zaproszenia
  • Profil i Zdjęcia
  • Odkryj
  • Wyszukiwanie
  • Czat
  • Płatności
  • Ciasteczka
  • Ustawienia
  • Bezpieczeństwo i Nadużycia
  • Aplikacje i Strona Mobilna
  • Skontaktuj się z nami

Najczęstsze pytania

Oto lista pytań najczęściej zadawanych przez nowych użytkowników na Twoo.

  • Jak zmienić ilość otrzymywanych powiadomień mailowych?

    Powiadomienia email są wysyłane na Twój adres email aby powiadomić Cię kiedy ktoś Cię odwiedzi, masz nową wiadomość, nowe dopasowanie... Możesz wybrać czy chcesz je otrzymywać czy nie. Zależy to od Ciebie, ale pamiętaj: jeśli Twoje dopasowanie odwiedzi Twój profil warto być o tym poinformowanym natychmiast prawda?
    Możesz w każdej chwili zmienić ustawienia powiadomień email w swoich Ustawieniach. Kliknij Edytuj obok 'Ustawienia powiadomień' i wybierz, które powiadomienia chcesz otrzymywać. Nie zapomnij zapisać zmian!

  • Chcę zmienić rok urodzenia

    Ze względów bezpieczeństwa możesz zmienić datę urodzenia tylko raz. Jeśli jest błędna i nie możesz jej samodzielnie zmienić, skontaktuj się z Działem Pomocy. Przygotuj skan dokumentu tożsamości, żebyśmy mogli poprawić ten błąd za Ciebie.

  • Jak mogę blokować użytkowników?

    Na wszystkich profilach i we wszystkich wiadomościach znajdziesz przycisk 'Zablokuj' po naciśnięciu na trzy kropki w prawym górnym rogu. . Zablokowani użytkownicy nie mogą się z Tobą kontaktować ani Cię odwiedzać. Nie zobaczysz ich w Odkryj ani w swoich wynikach wyszukiwania.
    Możesz także zgłosić nadużycie klikając 'Zgłoś nadużycie' na profilu użytkownika lub w jego/jej wiadomości prywatnej.

  • Nie pamiętam hasła. Co robić?

    Kliknij na 'Nie pamiętasz hasła?' na stronie logowania i postępuj zgodnie z instrukcjami.

  • Jaka jest różnica między zdjęciem profilowym, publicznym a prywatnym?

    Zdjęcie profilowe musi pokazywać Twoją twarz w wyraźny i rozpoznawalny sposób.
    Do folderu publicznego możesz dodać wszystkie inne zdjęcia, którymi chcesz się podzielić, z wyjątkiem nagości (nagie pośladki, biust…)
    Zdjęcia, które zawierają nagość lub są zbyt erotyczne powinny znajdować się z Twoim zbiorze zdjęć prywatnych. Pamiętaj, że nawet do folderu zdjęć prywatnych na Twoo nie możesz dodawać zdjęć obrazujących wyraźną nagość (genitalia, odbyt...) lub akty seksualne.
    Nasi moderatorzy mogą przenieść zdjęcia z jednego folderu do innego, lub zablokować zdjęcie, jeśli nie spełnia ono naszych Warunków Użytkowania.

  • Jak mogę zmienić swoje preferencje?

    Aby zmienić swoje preferencje wejdź na swoją stronę profilową lub zmień filtr wyszukiwania.

  • Twoo zaprasza moich znajomych mimo że o to nie prosiłem!

    Szanujemy Twoją prywatność i nigdy nie robimy niczego bez Twojej zgody. Podczas rejestracji (oraz później), dajemy Ci możliwość importowania swoich kontaktów z innych serwisów, żeby pokazać znajomym jak fajna jest nasza strona, ale wybór, czy zrobić to, czy nie, pozostawiamy Tobie.
    Każdy, kto otrzymał zaproszenie, może w każdej chwili zrezygnować z otrzymywania zaproszeń od Twoo klikając w linka u dołu zaproszenia, i w ten sposób blokując swojego maila.

  • Jak edytować profil?

    Kliknij swój awatar w prawym górnym rogu, idź do sekcji ‘O mnie’ i kliknij ikonkę Edytuj obok pola z informacją, którą chcesz zmienić. Możesz zmienić podstawowe informacje o sobie (takie jak imię i lokalizacja) i informacje dodatkowe (wygląd, ulubione...). Nie zapomnij zapisać zmian!

  • Jak usunąć konto?

    Na pewno chcesz nas opuścić? Będziemy tęsknić!

    Jeśli na pewno chcesz usunąć swoje konto, wejdź w Ustawienia i wybierz Edytuj w sekcji Konto. Następnie wybierz 'Usuń konto' i postępuj zgodnie z instrukcjami.