Najčešća pitanja
  • Najčešća pitanja
  • Općenito
  • Registracija i prijava
  • Pozivnice
  • Profil i fotografije
  • Otkrij
  • Pretraživanje
  • Chat
  • Twoo Premium
  • Twoo Premium VIP
  • Krediti
  • Kolačići
  • Postavke
  • Sigurnost i zloupotreba
  • Aplikacije i mobilna stranica
  • Kontaktiraj nas

Najčešća pitanja

Lista najčešćih pitanja članova koji su se tek pridružili Twoo.

  • Kako mogu aktivirati Twoo Premium?

    Klikni na 'Premium' link u gornjem desnom kutu i saznaj sve o ažuriranju svog računa. Ako dođe do problema prilikom nadogradnje, molimo kontaktiraj nas putem premium@twoo.com i javit ćemo ti se čim prije.

  • Kako mogu promijeniti količinu e-mail obavijesti koje primam?

    Mail obavijesti su e-mailovi koje ti šaljemo na tvoju e-mail adresu kako bismo ti javili kada imaš novog posjetitelja, novu poruku, novi pogodak... Možeš odabrati želiš li ih primati ili ne. Ovisi o tebi, no zapamti: ako ti osoba koja ti se sviđa posjeti profil, vjerojatno to želiš odmah saznati, zar ne?
    Uvijek možeš promijeniti svoje postavke o mail obavijestima tako da ideš na Postavke. Klikni Uredi pokraj 'Obavijesti' i odaberi svoje željene postavke obavijesti. Nemoj zaboraviti spremiti promjene!

  • Twoo šalje pozivnice mojim e-mail kontaktima bez mog dopuštenja!

    Najprije bismo te željeli obavijestiti da poštujemo tvoju privatnost te da nikada nećemo učiniti ništa bez tvog pristanka. Za vrijeme procesa registracije pozivamo te da uvezeš svoje kontakte s drugih platforma kako bi ti pozivanje tvojih prijatelja bilo lakše te kako bi oni mogli vidjeti kako je Twoo zabavno i cool mjesto. Tada možeš izabrati želiš li ih stvarno pozvati ili ne. Svatko tko je primio pozivnicu u svako doba može zatražiti da više ne prima e-mailove od Twoo na način da klikne link na dnu poruke te time blokira svoju e-mail adresu na našoj mailing listi.

  • Kako mogu blokirati korisnike?

    Na svim profilima i u svim porukama, pronaći ćeš zastavicu klikneš li tri točkice u gornjem desnom kutu, koja ti dopušta da blokiraš tu osobu. Blokirane osobe te više ne mogu kontaktirati niti posjećivati. Nećeš ih vidjeti u Otkrij niti u svojim rezultatima pretraživanja.

    Možeš također prijaviti zlouporabu klikom na 'Prijavi zlouporabu' na korisnikovom profilu ili u njegovoj/njezinoj privatnoj poruci.

  • Kako mogu urediti svoj profil?

    Klikni na 'svoj avatar gore desno' i klikni 'Uredi' pokraj odjeljka svog profila koji želiš promijeniti. Možeš promijeniti osnovne informacije (poput imena i lokacije) i dodatne informacije (tvoj izgled, favorite...) Ne zaboravi spremiti svoje promjene!

  • Kako mogu učitati sliku?

    Idi na svoj Twoo profil i klikni 'Dodaj sliku'. Slijedi navedene korake.

  • Kako mogu sakriti svoj račun?

    Potreban ti je odmor? Sakrij svoj račun! Ako ti je račun sakriven, više se nećeš pojavljivati u rezultatima pretraživanja niti u Otkrij.

    Za skrivanje računa idi na Postavke i odaberi Uredi u odjeljku Račun. Odaberi 'Skriven' u padajućem izborniku pokraj Statusa računa i odaberi Spremi.

  • Kako mogu nekome poslati poruku?

    Posjeti profil osobe koju želiš kontaktirati. Odaberi Chat i u okvir za tekst utipkaj što želiš reći. Uživaj u čavrljanju na Twoo!

  • Koja je razlika između profilnih slika, javnih slika i privatnih slika?

    Profilna slika mora pokazivati tvoje lice na jasan i prepoznatljiv način.
    U mapu s javnim slikama možeš dodati sve druge slike koje želiš podijeliti, osim golotinje (gola stražnjica, gole grudi...)
    Slike koje sadrže golotinju ili su previše erotične pripadaju kompletu tvojih privatnih slika.
    Pornografske slike ili slike koje prikazuju eksplicitnu golotinju (genitalije, anus...) nisu dopuštene na Twoo.
    Naši moderatori mogu premjestiti slike iz jednog kompleta u drugi ili čak u potpunosti blokirati sliku ako nije u skladu s našim Uvjetima korištenja.

  • Kako mogu izbrisati svoj račun?

    Sigurno nas želiš napustiti? Mnogo ćeš nam nedostajati!

    Ako zaista želiš izbrisati svoj račun, molimo idi na Postavke i klikni na Uredi u odjeljku Račun. Nakon toga klikni na 'Izbriši račun' i prati upute.