Nejčastější otázky
  • Nejčastější otázky
  • Obecné
  • Registrace & přihlášení
  • Pozvánky
  • Profil & fotka
  • Objevit
  • Hledat
  • Chat
  • Twoo Premium
  • Twoo Premium VIP
  • Kredity
  • Cookies
  • Nastavení
  • Bezpečnost & nevhodné chování
  • Aplikace & Mobilní web
  • Kontaktuj nás

Nejčastější otázky

Tady je seznam nejčastějších otázek od uživatelů, kteří na Twoo začínají.

  • Nemůžu si vzpomenout na heslo. Co mám dělat?

    Klikni na odkaz 'Zapomenuté heslo?' na přihlašovací stránce a postupuj podle pokynů.

  • Twoo bez mého svolení zasílá pozvánky mým e-mailovým kontaktům!

    Nejprve bychom chtěli zdůraznit, že tvé soukromí plně respektujeme a nikdy nic neděláme bez tvého souhlasu. Během registračního procesu máš možnost importovat svoje kontakty z jiných platforem, pozvat tak svoje kamarády snadněji a ukázat jim, jak zábavné a parádní je Twoo. Potom si můžeš vybrat, jestli je chceš opravdu pozvat nebo ne. Každý, kdo pozvánku dostane, se může kdykoli kliknutím na odkaz ve spodní části zprávy odhlásit a zablokovat svou e-mailovou adresu na našem mailingovém seznamu a nedostávat tak žádné další e-maily od Twoo.

  • Jakým způsobem můžu zablokovat uživatele?

    Na všech profilech a ve všech zprávách nalezneš možnost 'Zablokovat', když rozklikneš tři tečky vpravo nahoře. Zablokovaní uživatelé se nebudou dále zobrazovat ve tvých kontaktech nebo tě navštěvovat. Neuvidíš je v Objevit ani ve výsledcích hledání.
    Můžeš také nahlásit Nevhodné chování přes odkaz 'Nahlásit nevhodné chování' na profilu uživatele nebo u jeho/jejích soukromých zpráv.

  • Jak se nahrávají fotky?

    Přejdi na svůj profil na Twoo a klikni na 'Přidat fotku'. Postupuj podle následujících kroků.

  • Jak jsou fotky moderovány?

    Všechny fotky podléhají Pravidlům & podmínkám a Pravidlům chování. Naši moderátoři zkontrolují všechny fotky, které si nahraješ a v případě potřeby je přesunou do jiné sekce nebo je dokonce zablokují.

  • Jak můžu svůj účet skrýt?

    Potřebuješ si odpočinout? Skryj dočasně svůj účet! Když svůj účet skryješ, už se dál nebudeš ukazovat ve výsledcích vyhledávání ani v sekci Objevit.
    Pro skrytí svého účtu přejdi do Nastavení a v sekci Účet vyber Upravit. V rozbalovacím menu vedle Statusu účtu vyber 'Skrytý' a klikni na Uložit.

  • Jak odblokovat uživatele?

    V části ‘Zablokovaní uživatelé’ v Nastavení, nalezneš přehled všech zablokovaných lidí. Klikni na Upravit, pokud chceš někoho odblokovat: Vyber osoby, které již nechceš mít zablokované a klikni na 'Odblokovat'.

  • Jak změnit množství e-mailových upozornění, které dostávám?

    Emailová oznámení jsou zprávy zaslané na tvou emailovou adresu, které tě upozorní, když máš nového návštěvníka, novou zprávu nebo nový návrh protějšku... Můžeš si zvolit, zda-li je chceš dostávat nebo ne. Záleží jen na tobě, ale pamatuj: pokud tvůj protějšek navštíví tvůj profil, tak to asi chceš vědět hned, nebo ne?
    Změnit nastavení svých emailových oznámení může kdykoliv, když půjdeš do Nastavení. Klikni na Upravit poblíž 'Nastavení pošty' a zvol si nastavení,které ti vyhovuje. Nezapomeň své změny uložit!

  • Jak smazat účet?

    Určitě od nás chcete odejít? Budete nám opravdu chybět!

    Pokud chcete svůj účet skutečně smazat, přejděte prosím do Nastavení a v sekci účet vyberte upravit. Poté klikněte na 'Smazat účet' a postupujte podle instrukcí.