Or sign up with e-mail
Please enter your email address
Please enter a valid email address
This email address has been blocked
This domain has been blocked
Please enter a valid email address
This email address is already in use
Please enter your password
Your password is too short
Please enter a valid password
Your password must be at least 8 characters long.
By clicking 'Sign up', you accept our Terms & Conditions and our Privacy Policy, including our Cookie use.

Mrlico, 35

London

  • Likes 1
  • Views 0

Chat
Like

Dhe qe te ngjitesh ne sferat me te larta te kesaj bote duhet me doemos qe zgjuarsine ta kthesh ne dinakeri te zhdervjellte,vullnetin ne egersi prej bishe,ambicjen ne cinizem,moralin ne mirsjellje morali dhe ndergjegjen ne libreze ceqesh!


Ne jete jam mesuar te me duan shume...Te me dashurojne,te me adhurojne,madje te cmenden pas meje...Kjo eshte taktika ime....Me vjen keq per ata qe se kan arrit


PROFILE DETAILS

Gender

Male

Preferred language

Albanian

Relationship status

I'm single

Sexual orientation

I'm straight

SEE MORE

QUESTIONS

Mrlico hasn't answered any questions yet

ASK HIM QUESTIONS

Find more profiles like Mrlico

SIGN UP