Or sign up with e-mail

Please enter your email address
Please enter a valid email address
This email address has been blocked
This domain has been blocked
Please enter a valid email address
This email address is already in use
Please enter your password
Your password is too short
Please enter a valid password
Your password must be at least 8 characters long.
By clicking 'Sign up', you accept our Terms & Conditions and our Privacy Policy, including our Cookie use.

Thanas, 75

Durrës

  • Likes 12
  • Views 6

Chat
Like

72 vjeç,mwe shendet te mire.Prezentabel.Komunikus dhe me humor.I gjindshem dhe altruist perpiqem te baj sa nundem per te tjeret.Iarsimuar ne inxhinjeri me graden Doctor.Tolerant,luajal dhe mendje hapur.Me pelqen muzika,historia dhe filozofia.Me pelqen miqesia me femrat,i rrespektoj,i komplomentoj po dhe mund ti ndihmoj kur kan hall.Jame i martuar.Kam pese vajza dhe 11 niper e mbesa.Ky status nuk perben pengese per mardhenije me miket


PROFILE DETAILS

Gender

Male

Preferred language

Albanian

Relationship status

I'm married

Sexual orientation

I'm straight

SEE MORE

QUESTIONS

Thanas has answered 55 questions

SEE HIS QUESTIONS

Find more profiles like Thanas

SIGN UP