FAQ

Najczęstsze pytania

  • Jak zmienić ilość otrzymywanych powiadomień mailowych?

    Powiadomienia e-mail to maile wysłane na Twój adres e-mail, aby powiadomić Cię o nowych odwiedzających, nowych wiadomościach, nowych dopasowaniach... Możesz wybrać czy chcesz otrzymywać je natychmiastowo, raz dziennie lub wcale. Zależy to od Ciebie, ale pamiętaj: jeśli ważna dla Ciebie osoba odwiedzi Twój profil, lepiej wiedzieć natychmiast, prawda?
    Możesz zmienić ustawienia powiadomień w sekcji Ustawienia. Kliknij Edytuj obok 'Powiadomienia' i wybierz preferowane ustawienia. Nie zapomnij zapisać zmian!

  • Chcę zmienić rok urodzenia

    Ze względów bezpieczeństwa możesz zmienić datę urodzenia tylko raz. Jeśli jest błędna i nie możesz jej samodzielnie zmienić, skontaktuj się z Działem Pomocy. Przygotuj skan dokumentu tożsamości, żebyśmy mogli poprawić ten błąd za Ciebie.

  • Jak mogę blokować użytkowników?

    Na wszystkich profilach i we wszystkich wiadomościach znajdziesz obrazek z flagą, dzięki któremu możesz zablokować daną osobę. Osoby zablokowane nie będą mogły się z Tobą kontaktować lub odwiedzić Twój profil. Nie zobaczysz ich w sekcji Odkryj ani w wynikach wyszukiwania.

    Możesz także zgłosić nadużycie klikając link 'Zgłoś nadużycie' na profilu użytkownika lub w prywatnej wiadomości od tej osoby.

  • Nie pamiętam hasła. Co robić?

    Kliknij na 'Nie pamiętasz hasła?' na stronie logowania i postępuj zgodnie z instrukcjami.

  • Jaka jest różnica między zdjęciem profilowym, publicznym a prywatnym?

    Zdjęcie profilowe musi pokazywać Twoją twarz w wyraźny i rozpoznawalny sposób.
    Do folderu publicznego możesz dodać wszystkie inne zdjęcia, którymi chcesz się podzielić, z wyjątkiem nagości (nagie pośladki, biust…)
    Zdjęcia, które zawierają nagość lub są zbyt erotyczne powinny znajdować się z Twoim zbiorze zdjęć prywatnych. Pamiętaj, że nawet do folderu zdjęć prywatnych na Twoo nie możesz dodawać zdjęć obrazujących wyraźną nagość (genitalia, odbyt...) lub akty seksualne.
    Nasi moderatorzy mogą przenieść zdjęcia z jednego folderu do innego, lub zablokować zdjęcie, jeśli nie spełnia ono naszych Warunków Użytkowania.

  • Twoo zaprasza moich znajomych mimo że o to nie prosiłem!

    Szanujemy Twoją prywatność i nigdy nie robimy niczego bez Twojej zgody. Podczas
    rejestracji (oraz później), dajemy Ci możliwość importowania swoich kontaktów z innych serwisów, żeby pokazać znajomym jak fajna jest nasza strona, ale wybór, czy zrobić to, czy nie, pozostawiamy Tobie.
    Każdy, kto otrzymał zaproszenie, może w każdej chwili zrezygnować z otrzymywania zaproszeń od Twoo klikając w linka u dołu zaproszenia, i w tej sposób blokując swojego maila.

  • Jak aktywować konto Twoo Unlimited?

    Kliknij 'Aktywuj Unlimited' po prawej stronie u góry, aby dowiedzieć się wszystkiego o aktywacji konta. W przypadku jakichkolwiek problemów, skontaktuj się z nami przez unlimited@twoo.com, a odezwiemy się tak szybko, jak to tylko możliwe.

  • Jak mogę zmienić swoje preferencje?

    Aby zmienić swoje preferencje wejdź na swoją stronę profilową lub zmień filtr wyszukiwania.

  • Jak edytować profil?

    Kliknij 'Profil' i kliknij na opcję 'Edytuj' znajdującą się przy tej sekcji Twojego profilu, którą chcesz zmienić. Nie zapomnij zapisać zmian!

  • Jak usunąć konto?

    Na pewno chcesz nas opuścić? Będziemy tęsknić!

    Jeśli na pewno chcesz usunąć swoje konto, wejdź w Ustawienia i wybierz Edytuj w sekcji Konto. Następnie wybierz 'Usuń konto' i postępuj zgodnie z instrukcjami.
    Ze względów bezpieczeństwa, potrzebne będzie Twoje hasło by usunąć konto. Nie pamiętasz hasła?
    Kliknij tutaj by wybrać nowe!