Συχνές ερωτήσεις

Δημοφιλέστερες Ερωτήσεις

  • Ξέχασα τον κωδικό μου. Τι μπορώ να κάνω;

    Κάνε κλικ στον 'Ξέχασες τον κωδικό σου;' σύνδεσμο στην σελίδα σύνδεσης και ακολούθησε τις οδηγίες.

  • Πώς μπορώ να μπλοκάρω χρήστες;

    Σε όλα τα προφίλ και τα μηνύματα, θα βρεις ένα σημαιάκι πάνω δεξιά σου επιτρέπει να μπλοκάρεις αυτό το άτομο.Τα μπλοκαρισμένα άτομα δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου ή να σε επισκεφτούν. Δεν θα τους βλέπεις στην Ανακάλυψη ή στα αποτελέσματα αναζήτησής σου.

    Το σημαιάκι σου επιτρέπει επίσης να κάνεις αναφορά κατάχρησης κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο 'Αναφορά κατάχρησης' στο προφίλ του χρήστη ή στο προσωπικό μήνυμα που σου έστειλε.

  • Πόσα μηνύματα μπορώ να στέλνω καθημερινά;

    Σε κανέναν δεν αρέσει το spam. Μειώνοντας τις νέες επαφές την ημέρα, ελπίζουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία όλων των χρηστών. Εάν κάνεις αναβάθμιση σε έναν Unlimited λογαριασμό μπορείς να επικοινωνήσεις με περισσότερα άτομα κάθε μέρα.

  • Ποια η διαφορά μεταξύ εικόνων προφίλ, δημόσιων εικόνων και προσωπικών εικόνων;

    Σε μια φωτογραφία προφίλ το πρόσωπό σου πρέπει να φαίνεται καθαρά και να είναι αναγνωρίσιμο.
    Στο φάκελό με τις δημόσιες φωτογραφίες σου, μπορείς να προσθέσεις όλες τις άλλες φωτογραφίες που θέλεις να μοιραστείς, εκτός από αυτές που περιέχουν γυμνό (γυμνούς γλουτούς, γυμνό στήθος...)
    Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνουν γυμνό ή ερωτικό περιεχόμενο ανήκουν στις προσωπικές σου εικόνες.
    Το ακραίο είδος γυμνού (γεννητικά όργανα, πρωκτοί...) και το πορνογραφικό υλικό δεν επιτρέπεται σε κανένα σημείο του Twoo.
    Οι διαχειριστές μας έχουν τη δυνατότητα να μετακινούν φωτογραφίες από τη μία κατηγορία στην άλλη ή ακόμη και να μπλοκάρουν τις φωτογραφίες εντελώς αν δεν συμμορφώνονται με τους Όρους Χρήσης.

  • Το Twoo. στέλνει προσκλήσεις στις επαφές του e-mail χωρίς την άδειά μου!

    Πρώτον, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σου και ποτέ δεν θα κάναμε τίποτα χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Κατά τη διαδικασία της εγγραφής σου καλείσε να εισάγεις τις επαφές σου από άλλες πλατφόρμες, έτσι ώστε να προσκαλείς τους φίλους σας πιο εύκολα και να τους δείξεις πόσο διασκεδαστικό και δροσερό είναι το Twoo. Στη συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις να προσκαλέσεις πραγματικότητα ή όχι. Όλοι όσοι έλαβαν πρόσκληση, μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαγραφούν από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Twooκάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο κάτω μέρος του μηνύματος και μπλοκάροντας έτσι την διεύθυνση e-mail τους στη λίστα αλληλογραφίας μας.

  • Πώς μπορώ να αναβαθμιστώ σε έναν Twoo Unlimited λογαριασμό;

    Κάνε κλικ στο σύνδεσμο 'Ενεργοποίηση Unlimited' στο πάνω μέρος της οθόνης για να μάθεις τα πάντα σχετικά με την αναβάθμιση του λογαριασμού σου. Αν έχεις προβλήματα με την αναβάθμιση, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο unlimited@twoo.com και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

  • Πώς απενεργοποιώ το Twoo Unlimited;

    Μπορείς να απενεργοποιήσεις το Twoo Unlimited οποιαδήποτε στιγμή από τη σελίδα με τις Ρυθμίσεις σου. Απλώς διάλεξε «ΤερματισμόςUnlimited» και ακολούθησε τα απλά βήματα. Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο url=mailto:unlimited@twoo.com]unlimited@twoo.com[/url] και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

  • Πώς αλλάζω τον αριθμό των ειδοποιήσεων που λαμβάνω;

    Οι ειδοποιήσεις μηνυμάτων είναι e-mails που αποστέλλονται στην διεύθυνση e-mail σου για να σε ενημερώσουν όταν έχεις έναν επισκέπτη, ένα νέο μήνυμα, ένα νέο ταίρι. Μπορείς να επιλέξεις ο ίδιος ή η ίδια αν θες τα λαμβάνεις. Εξαρτάται από εσένα, αλλά θυμήσου: αν το ταίρι σου επισκέπτεται το προφίλ σου, μπορεί να θέλεις να το μάθεις αμέσως, έτσι δεν είναι;

    Μπορεί πάντα να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων μηνυμάτων πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις. Κάνε κλικ στην Επεξεργασία δίπλα στις 'Ειδοποιήσεις' και διάλεξε την προτιμώμενη ρύθμιση ειδοποιήσεων. Μην ξεχάσεις να αποθηκεύσεις τις αλλαγές σου!

  • Πόσο κοστίζει;

    Μπορείς να δοκιμάσεις το Twoo δωρεάν: κάνε εγγραφή δημιούργησε ένα προφίλ, ανέβασε εικόνες, γνώρισε και συνομίλησε με ανθρώπους δωρεάν. Θέλεις να έχεις περισσότερες επιλογές; Τότε κάνε έναν Unlimited λογαριασμό!

  • Πώς διαγράφω τον λογαριασμό μου;

    Θέλεις σίγουρα να μας αφήσεις; Θα μας λείψεις πολύ!
    Αν θέλεις σίγουρα να διαγράψεις τον λογαριασμό σου, παρακαλώ πήγαινε στις Ρυθμίσεις και διάλεξε Επεξεργασία στην ενότητα Λογαριασμός. Μετά διάλεξε''Διαγραφή λογαριασμού' και ακολούθησε τις οδηγίες.
    Για λόγους ασφαλείας, θα χρειαστείς τον κωδικό σου για να σβήσεις τον λογαριασμό σου. Ξέχασες τον κωδικό σου Κάνε κλικ εδώ για να διαλέξεις καινούργιο!